dijous, 13 de març del 2008

Tant de temps

ai tant de temps que he deixat aquest blog abandonat. I segur que un dia i torno a posar alguna cosa. Però tinc masses idees, i totes massa feinudes.
Potser podria fer la crítica d'algun llibre de poesia que he llegit últimament? Sí, clar, però quin? I que dir? Tantes coses per dir i tant difícil que és d'escriure alguna cosa sòlida i amb cara i ulls i peus i mans i que visqui per si sola, corrent en llibertat per les ones hertzianes (o les ones que transporten tot aixó, que segur que són electromagnètiques).
O potser hauria de parlar d'aquests poetes que campen er aquests mons de ???? (o sigui, ?), escampant com lleterades poemes i sentiments i pensaments i bajanades, i explicar com he xalat al llegir-los, al assaborir-los, al recitar-los mentalment a dins del caparrò que tinc (i que m'ha donat l'atzar).
I perquè no, paralr dels grans poetes que ens han deixat últimament, el gran Palau i Fabre, per dir algú ben recent?
Bé, com que no tinc res bo per dir, potser que us redirigueixi a llegir la gran revista Barcelona Review , que aquesta vegada l'han dedicada a JOSEP PALAU I FABRE, i a més conté poemes interessantíssims en ucrainés...

Fins la propera!

X